Vejledning til Pop-up-bokse

Er det første gang at at du skal glæde en person med en Pop-up-boks? 
Så følg denne guide


En Pop-up-boks, er altid med til at pifte den ellers så kedelige pengegave lidt op. 

Det første du skal gøre for at bestille din Pop-up-boks er at gå ind under fanen med Produkter. Der klikker du sorter efter "Pop-up-boks" - når du har valgt den type Pop-up-boks du ønsker at bestille, udfylder du farvevalg, tema og Navn & Dato. 

Ved Navn & Dato skriver du navnet på modtageren, og den specielle dag som skal fejres - fx fødselsdag, konfirmationsdag, bryllupsdag mm.

Hvis du ikke ønsker Navn & Dato, udsmykker vi i stedet feltet - så der ikke er noget tomt. Du kan også vælge at skrive "Tomt", så vil du modtaget en boks hvor der er plads til at du selv skriver den information til boksen du ønsker

Til alle bokse medfølger 2 små kort, hvori du kan skrive en personlig hilsen til modtageren. 

I alle bokse medfølger en ballon, som du som modtager ligger din gave ind i - ved at rolle penge, oplevelse eller andet ind i ballonen og puste den op til en størrelse der passer i boksen med låg på - prøv evt. at lukke siderne omkring inden du binder knuden. 

Modtageren af boksen, vil finde en sikkerhedsnål i siden, som han kan bruge til at få gaven ud.  

Har du specielle ønsker til din boks, vælger du en Tema boks, og beskriver i feltet "tema", hvordan du ønsker at boksen skal se ud.